Doorspoelbaarheid

Ja, ze zijn 100% veilig om door te spoelen

Page Vochtig toiletpapier zijn doorspoelbare, biologisch afbreekbare, 100% plasticvrije vochtige doekjes. Ons nieuwe product lost nu nog sneller op dan het vorige Page Vochtige toiletpapier.

Page Vochtig toiletpapier verstopt de toiletten niet en is veilig voor het rioolsysteem. Doorspoelbaarheid is een basisvereiste en wordt gewaarborgd door tests volgens de internationale INDA/EDANA-norm voor doorspoelbaarheid (GD4).

FlushIcons

Ons vochtig toiletpapier is gemaakt van 100% natuurlijke vezels. Het bevat geen plastic en is biologisch afbreekbaar.

Hoe weet ik of een vochtig doekje doorspoelbaar is?

 

Deze systematische verzorging reinigt de gevoelige huid zacht en grondig tegelijk, zodat je je veilig voelt, zelfs in spontane situaties zoals een bezoek aan de dokter of bij het dragen van wit ondergoed. Page vochtig toiletpapier combineert natuurlijke vezels met waardevolle ingrediënten en kan veilig* door het toilet worden gespoeld dankzij de snelle wateroplosbaarheid. Al onze producten zijn pH-huidneutraal, dermatologisch getest en vrij van alcohol of kleurstoffen.

Dus: eerst droog, dan nat! Als je dit ritueel in je dagelijkse toiletroutine integreert, zul je snel het grote verschil merken: je zult je frisser, veiliger en gewoon beter voelen!

Veel gestelde vragen (FAQs)

Ons vochtig toiletpapier is gemaakt van 100% natuurlijke vezels. Het bevat geen plastic en is biologisch afbreekbaar.

De verpakking van Page Vochtig is nu recyclebaar.

Page vochtige toiletdoekjes zijn volledig veilig om door het toilet te spoelen, omdat ze voldoen aan de INDA/EDANA internationale norm voor doorspoelbaarheid.

Bovendien lost ons product nu sneller op dan de vroegere Page vochtige doekjes, waardoor het des te veiliger is voor rioleringssystemen.

Niet alle doekjes kunnen echter worden doorgespoeld en het is belangrijk om altijd de verpakking van het product te controleren om te weten hoe het product het best kan worden weggegooid. Als op een doekje staat "Niet doorspoelen", is het belangrijk dat u het in de vuilnisbak gooit, anders kan het bijdragen tot verstoppingen van het riool en vetvorming.

De meeste vochtige doekjes, zoals babydoekjes of cosmetische doekjes, bevatten plastic om een stabiele structuur te garanderen. Vanwege het plastic, mogen ze niet worden doorgespoeld. Zij lossen niet op en moeten handmatig uit rioolwaterzuiveringsinstallaties worden verwijderd en apart worden afgevoerd.

Vochtig toiletpapier bevat daarentegen geen plastic, is biologisch afbreekbaar en mag worden doorgespoeld!

Wat is jouw gevoel van schoon? Kies uit ons assortiment hieronder.

Geweldig nieuwe ervaring van schoon!

Page Vochtig toiletpapier

De prijs kwaliteit verhouding is echt super!

Page Compleet Schoon toiletpapier

Meer weten?