Andrex® FAQs

Meer informatie uit FAQ's

Selecteer onderstaande categorieën om de antwoorden te vinden die je zoekt.

Het product voldoet aan de richtlijnen van EDANA voor doorspoelbaarheid. De EDANA Doorspoelbaarheidsrichtlijnen definiëren 7 kerntesten die allemaal moeten worden uitgevoerd en geslaagd om conformiteit met de richtlijnen aan te tonen, en dus te beweren dat 100% bewezen DOORspoelbaar is op de verpakking. Deze tests zijn met succes doorstaan. De claim '100% bewezen doorspoelbaar' is belangrijk omdat het aangeeft dat onze vochtige doekjes in het rioolsysteem zullen afbreken en geen verstoppingen zullen veroorzaken.

Onze vochtige toiletdoekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels. Ze bevatten geen plastic en zijn ook biologisch afbreekbaar.

Page Vochtig toiletpapier verpakkingen zijn nu recyclebaar.

Page Vochtig toiletpapier is absoluut veilig om door het toilet te spoelen, omdat ze voldoen aan de internationale INDA/EDANA doorspoelbaarheidsnorm. Bovendien lossen ze nu sneller op dan de vorige Page Vochtig toiletpapier producten, waardoor ze veilig zijn voor de riolering.

Niet alle doekjes zijn doorspoelbaar en het is belangrijk dat je altijd op de verpakking van het product kijkt voor advies over hoe je het product het beste kunt weggooien. Als op een doekje staat 'Niet doorspoelen', is het belangrijk om deze in de vuilnisbak te gooien, anders kunnen ze bijdragen aan rioolverstoppingen.

De meeste niet-doorspoelbare doekjes, zoals babydoekjes, cosmetische doekjes en huishoudelijke schoonmaakdoekjes bevatten plastic om de doekjes stevigheid te geven, zodat ze niet uiteenvallen tijdens het gebruik. Ze mogen nooit worden doorgespoeld omdat ze kunnen bijdragen tot rioolverstoppingen en moeten in plaats daarvan in een afvalbak worden gedeponeerd. Alle niet-doorspoelbare doekjes moeten voorzien zijn van het etiket 'Niet doorspoelen' op de verpakking.

Page vochtige toiletdoekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels en 0% plastic. Ze voldoen aan de internationale vereisten (INDA/EDANA Flushability Guidelines).

Kunt je niet vinden wat je zoekt?

Klik op de onderstaande link om met ons contact op te nemen.

Contact ons

Wat is jouw gevoel van schoon? Kies uit ons assortiment hieronder.

Geweldig nieuwe ervaring van schoon!

Page Vochtig toiletpapier

De prijs kwaliteit verhouding is echt super!

Page Compleet Schoon toiletpapier

Meer weten?