De leukste zindelijkheidstraining liedjes & video’s

Zorg voor plezier op het toilet met onze liedjes en video's voor zindelijkheidstraining.

Waarom zou je van zindelijkheidstraining geen leuke ervaring maken voor jou en je kleintje met deze zindelijkheidstraining liedjes en video's?

Pottraining liedjes en video's zijn een geweldige manier om je peuter enthousiast te maken over het gebruik van het toilet als een groot kind. Ook leert hij hoe te vegen, waarom we naar het toilet gaan en manieren om de handen schoon te houden.

Pakkende deuntjes kunnen de kleintjes helpen onthouden wat ze moeten doen als ze moeten poepen, terwijl grappige filmpjes uitleggen waarom je moet plassen en poepen op een manier die ze zullen begrijpen. Ze kunnen zelfs meedoen met hun favoriete tv-personages, van Elmo tot The Wiggles.

Je vind ook video's over zindelijkheidstraining voor ouders, boordevol tips, trucs en advies voor als je kind er klaar voor is. Je kunt ze samen bekijken of de video's gebruiken als inspiratie voor je eigen zindelijkheidstrainingsplan.

Of je nu net begint met zindelijk worden of je kind al een tijdje leert zindelijk te worden, een liedje zal het zelfvertrouwen van je kind een boost geven, klaar voor de volgende stap.

Van de favoriete tv-personages van je kleintje tot advies voor ouders: ontdek de beste zindelijkheidsliedjes en -video's voor elke fase van het leerproces van je kind.

Liedjes over wanneer je op het potje moet

Ginneh's Potty Song - Maak het zindelijk worden gemakkelijk voor jou en je kind met dit aanstekelijke liedje. Zing elk deel samen en leer je kinderen te zeggen wanneer ze naar het potje moeten.

Bear in the Big Blue House: Potty Chair Song - Zing mee met Bear in the Big Blue House terwijl je kleintje leert hoe hij zich schoon moet houden en naar zijn lichaam moet luisteren om te weten wanneer hij naar het potje moet.

Video's en liedjes over op het potje gaan

Growing Sound: Potty Training 101 Poop Song - Dit aanstekelijke liedje behandelt elke stap van het zindelijk worden, van poepen tot afvegen. De eenvoudige tekst maakt het voor jou en je peuter gemakkelijk om te leren en samen te zingen.

Sesame Street’s Potty Time - Leer samen met Elmo hoe je het potje gebruikt. Dit educatieve liedje moedigt je kind aan om met de stroom mee te gaan.

 

Little Baby Bum: The Potty Song - Een schattige cartoonpanda leert je kleintje hoe belangrijk het is om te oefenen met op het potje gaan. Zo wordt de verlegenheid van ongelukjes weggenomen en word je kind aangemoedigd om het te blijven proberen.

The Wiggles: The Toilet Song –Laat je peuter de toiletuitdaging van The Wiggles proberen en kijk of hij het hele liedje op het potje kan zitten. De leuke beelden en het aanstekelijke liedje zullen je kind vermaken.

Video's over opruimen na het potje

Daniel Tiger - Kijk samen met je kind hoe Daniel Tiger leert hoe hij moet weten of hij op het potje moet. Deze leuke tekenfilm vermaakt je kind terwijl hij op het potje zit en leert hem afvegen, doorspoelen en zijn handen wassen.

CoComelon: Potty Training Song - Je peuter kan samen met J.J. op het potje zitten in dit vrolijke kinderrijmpje. Ze zullen het geweldig vinden om een van de grote kinderen te zijn wanneer ze op het potje gaan, hun handen wassen en de potjesdans doen.

Video's over zindelijkheidstraining voor ouders

Potty Training a Toddler in 22 Easy Steps - Dit vader en dochter duo laat je de verschillende stadia van het pottrainingsproces zien. Krijg tips en lach als het niet helemaal volgens plan gaat.